Toys planet messina feticismo gay

toys planet messina feticismo gay

Valmentajanko pitäisi sitten alkaa sanomaan ja toppuuttelemaan pelaajia"elä mene liian kovasti ettei satu mitään"? Ei SE valmentaja joka haluaa voittaa. Olen itse ollut Suomen parhaiten valmentajien kanssa yhteistyössä ja kyllä jokainen on yrittämistä pitänyt suurimpana yksittäisen henkisenä arvona.

Pelaajaa tekee ratkaisut ja toteuttaa ne, on pelaajan henkistä heikkoutta jos hän sortuu tekemään moraalisesti vääriä ratkaisuja. Valmentajien tulisi panostaa ja kannustaa entistä enemmän pelaajia ajattelemaan tekojensa seurauksia.

Tuomarit ovat valitettavasti tässä leikissä ne jotka joka tapauksessa suuren yleisön silmissä ovat epäonnistuneita. Entisenä pelaajana kuitenkin arvostan tuomarien työtä kuitenkin erittäin paljon, kuka pelaaja oikeasti olisi valmis kurjalla palkalla tulemaan haukuttavaksi ja joka kerta saisi lukea lehdestä olevansa "puusilmä" tms? Ihmettelen jos joku pelkää sellasta mikkihiirtä kuin teddy?

Itse nauraisin sen jokaiselle tempaukselle mitä tekee pelin aikana. Huikeinta Oilerssin meiningissä on kurosen ja tedyn mainitse mistä ns. Ja mitä pelkäämistä oikeasti pelin aikana voi olla? Lätkässä jos ajetaan yli niin voi sattua oikeasti. Tietenkin säbässäkin voi sattua, epäilen kuitenkin että harvemmin.

Itse kannatan rehellistä mutta kovaa peliä jossa kunnioitetaan vastustajaa. Okei ylilyöntejä sattuu joskus. Taito pelihän salibandy on koska koukut ja roikkumiset on kiellettyjä.. Jos kertoisit olof mihin tämä väite perustuu? Noh aina kun rapataan niin roiskuu, mutta kuitenkin täytyy sanoa tällä kaudella useita Oilersin otteluita nähneenä Että Salutkij on kyllä siistinyt otteitaan aika lailla.

En ole nähnyt yhtään kertaa että kyseinen kaveri olisi ajanut jotaan selkään tai yrittänyt muuten vahingoittaa ketään tarkoituksella.

Toisin kuin moni muu, niin kaikenlaiset polvella ajot ym. Pisteitä on tullut kuitenkin kahdella kaudella jo pisteen per peli, eli tuskin siinäkään onnistuu ihan jokainen. Ei nyt vaikka esimerkkinä tällä kaudella vielä monikaan NST: Sitä en kiellä etteikö rajalla mentäisi, mutta kyllä maajoukkue komennus on tuntunut kyseistä kaveria vähän rauhoittavan.

Pientä nokkapokkaa nyt on tarjolla aina tilanteitten jälkeen ja se on ihan ok. Mutta kyllä näkisin että mies kärsii maineestan vähän liikaa suhteessa muutamaan muuhun pelaajaan, joita löytyy kyllä näistä ei pääkaupunkiseudun pelureista.

Monet salibandypelaajat eivät osaa ottaa kontakteja vastaan ja tästä johtuu useat vaaralliset tilanteet. Säännöt näyttävät sallivan kovat kontaktit nurkissa ja laidoillakin. Itse olen kyllä sitä mieltä ettei salibandyn luonteeseen kuulukaan pelätä puuntakaa tulevia pommeja. Normaali kontakti kuten esim. Mutta pitää muistaa myös nuo lajin olosuhteet. Salibandyssä vaaratilanteita aiheuttavat laidat, katsomot, seinät, pöydät yms. Etenkin Tedyn maajoukkuepaikka ihmetyttää.

Sama naama oli uunituoreen salibandylehden kannessa. Jos satutte muistamaan mihin se viimeisin mm-kulta kariutu. Onko Tedy nyt sitte se jolla sipuli kestää? Tai taitotaso Ruotsia vastaan? Elitserienin ja sitä kautta myös Ruotsin mj: Nii-in sitä mieltä olen, niin Ruotsia vastaan olisi hyvä iskeä nimenomaan viimevuosien hyvällä pallollisella pelillä, jota SSV ja Oilers ovat liigassa esittäneet. Vai oisko nyt uuden mm-projektin alkaessa aika taas antaa nuorille, taitaville ja nopeille mutta kokemattomille sitä arvokasta kokemusta kansainvälisistä peleistä.

Viittaan tällä siihen, että mitä hemmettiä näissä harkkapeleissä joku Tero Karppanen tai Hannes Öhman tekee? Tai ylipäätään kukaan viime mm-kisoissa mukana ollut pelaaja. Toisaalta Tedy on uusi naama, mutta taitotasoltaan kaukana maajoukkuepeleistä. Salibandyn lukuisia polvivammoja en laskisi ihan yksi yhteen tässä kovuus keskustelussa. Ennemmikin polvivammat ovat seurausta lajin nopeutumisesta ja tilanteisiin mennään entistä kovemmalla vahdilla. Mutta vaikka salibandyssä ei koukkuja tulekaan puuroutuu peli kuitenkin aina kulmiin, koska a puolustaja ajaa AINA hyökkääjän selkään ja b jos selkään ajo ei lannista hyökkääjää yrittää puolustaja sellaista "puoliksi peitettyä jalkakamppia".

Kyse on vähän kuin koripallossa, jossa jos rikotaan niin rikotaan niin ettei kaveri ainakaan tee enää koria. Samalla tavalla kulmassa pitää rikkoa sen verran, että tulee kulmavapari ilman jäähyä.

Jostain syystä nämä kulmissa tapahtuvat jatkuvat selkäänajot ei ole tuomareiden mielestä kuin vaparin arvoisia. Niin, eihän se paljon taitoa vaadi, ajaa kulmassa kaveri laidan päälle retkottamaan ja ottaa pallo pois. Taitoa vaatii se, että peittää, haastaa ja ottaa pallon pois.

Itse olen fyysisen, mutta rehellisen pelin kannalla. Pienet "kylki kylkeen" tönäykset ja tuuppimiset piristävät peliä. En tietenkään tarkoita laidan yli taklauksia kahden metrin vauhdin jälkeen, mutta pienissä töytäisyissä en näe mitään vikaa.

Itse pelaan vauhdilla, taidolla ja joskus kovaakin ja hyväksyn kovan pelin vastustajiltakin. Olen itse myös ihmetellyt fyysisyyden nousua ja idiootteja, jotka murjovat pelaajia. Tedy Salutskij on nyt ollut vielä suhteellisen puhdas, mutta esimerkiksi alemmissa divareissa kutosesta kolmoseen nähdään aivan huimia juttuja viikonlopusta toiseen. Pelaajia työnnetään, potkitaan, lyödään ja vain vahingoittamisen takia.

Kaikkihan varmasti muistavat mitä Mikko Mustaranta teki aikoinaan Tero Karppaselle. Hyvä että Karppanen edes on enää elävien kirjoissa. Omassa porukassakin on kaksi tälläistä sankarinalkua, ja molemmat vanhoja lätkämiehiä. Jos asiasta tehtäisiin tutkimus, niin? Salibandy on taitolaji, ei voimalaji. Toki voimaakin pitää olla ja kropalla saa ottaa kiinni, mutta taklaukset ja pahoinpitelyt eivät lajiin kuulu.

Tedyllä Nykky haki varmasti useaa asiaa, mutta fakta on se ettei herra Salutkij ole mikään salibandypelaaja. Vielä kannanotto Ruotsin tilanteeseen. Eli Ruotsissa pelataan kovaa, mutta pilke silmäkulmassa. Siellä kukaan ei tahallaan satuta toista, toisin on täällä hulluksi muuttuneessa Suomessa. Fyysisyyttä peliin myös juniorisarjoissa?? Toimin erään juniorijoukkueen valmentajana, ja olen huolestuneena seurannut lajin kehitystä viimeisen 2 vuoden ajan nimenomaan juniorisarjoissa.

Selkään ajot kulmissa ja liian kovalla vahdilla suoritetut ns. Salibandynhän pitäisi nimenomaan olla taitopeli. C-Poikien SM sarja alemmassa ikäluokassa pelaavat pojat ovat v Isoimmat pelaajat ovat cm ja 70kg ja pienimmät vasta kasvun alussa cm ja 40kg.

Ja tässä sarjassa tuomari linja on ajoittain samantyylinen kuin aikuisten SM-Liigassa. Kyllä näiltä 15 v. Onkin vain ajan kysymys milloin jonkun lahjakkaan junioripelaajan lapsen ura päättyy pahaan loukkaantumiseen.

Eli Mustaranta taklasi aikoinaan Karppasta niin että häneltä lähti taju pois ja toinen puolisko kasvoista meni mielenkiintoiseen kuntoon.

Muistaakseni hampaisiin tuli pysyviä vammoja ja kasvoihinkin tuli tikkejä. Itse en taklausta nähnyt, mutta olen nähnyt tilanteesta videon, joka osoitti Mustarannan typeryyden. Onneksi kyseinen herra ei enää liigaa pelaa.

Tarkoitatko aikaa kun karppanen pelasi Oilersissa?? Ja jossa karppasen poskiluu murtui? Loistava kirjoitus Jouni Laakkoselta. Olen täysin samaa mieltä hänen kanssaan. Itse olen harrastanut salibandyä yli 14 vuotta. Juniorivuosina pelasin A-SM sarjaa, jonka jälkeen olen kokenut sarjatasot kakkosdivarista nelosdivariin. Olen myös toiminut juniorijoukkueen valmentaja.

Mielestäni fyysisyydessä ei ole mitään pahaa - se on vain tällä hetkellä vääränlaista, kuten monet ovat tällä foorumilla todenneet. Haluaisin ottaa puheeksi "kovien tööttien" lisäksi myös muunlaisen "sikailun", jota on enemmän tai vähemmän esiintynyt varmastikkin aina, mutta joka kovassa pelissä jää entistä useammin tuomareilta huomaamatta tai sallitaan fyysisemmän pelitavan nimissä vahinkoina tai muuten vain. Sikailua on mielestäni mm.

Ei kai kovin moni tahallisesti lyö mailalla toiselta silmäkulmaa auki? Itseltäni meni polven sivuside muutama kausi sitten III-div. Sivusiteen rikkoutuminen vaatii käsittääkseni suoran iskun polveen, eikä siis synny kaatumisesta tms.

Kovuus on tullut peliin mukaan, ei sitä voi poistaa tai kieltää. Tyhmyyksistä pitää rangaista jo kentällä, jos sitä ei tuomari osaa tehdä. Vastuu on pelaajilla itsellään. Jos teet tyhmyyksiä, se voi osua omaan nilkkaan. Pelin vain yleensä voittaa se, joka voittaa kaksinkamppailuja ja irtopalloja enemmän, siinä vaaditaan kaksinkamppailutaitoja. Kuitenkaan selkään taklaaminen ei vaadi mitään taitoa tai edes voimaa. Kuka tahansa voi ajaa vastustajaa selkään.

Se pitää saada pois, kuin myös polvella taklaamiset. Vaikka vastuu on monesti ns. Liigasta ja alasarjoista löytyy paljon pelaajia, jotka ajavat ns suljettuihin väleihin ja saavat siinä loukkaantumisia. Joskus tulee mieleen, että näille pelaajille pitäisi viheltää jäähy vaarallisesta pelaamisesta itselleen. Tuomarit vain valitettavan usein tajuavat sitä, että jokin suljettu väli on jo kiinni ja sinne ajavan kaatuminen on tämän omaa syytä. Ei siinä tarvitse viheltää mitään rikettä.

Tedy ei taidoiltaan maajoukkueluokkaa? Taisi tehdä aika monta pistettä maaotteluissa Onhan se niin että maajoukueeseen ei voi valita vain niitä taitavimpia, koska he syövät toisiltaan "palloaikaa". Eihän se kavekarikaan varmasti ole 6 parhaan pallollisen pakin joukossa, mutta omassa roolissaan huippu. Kyllä vastuu siinä mielessä on pelaajilla ja valmentajilla, että erotuomarit ainoastaan toteuttavat annettuja ohjeita ja erotuomarijohto antaa ohjeita sen mukaan mitä tietyt tahot heiltä haluavat.

Muistuttaisin, että SSBL on seurojen yhteenliittymä ja seuroilla on valtuusto- ja hallitusvalintojen ja -työskentelyn ja erilaisten työryhmien ja valiokuntien kautta mahdollisuus päättää salibandyn tulevaisuudesta. Jos olen oikein käsittänyt, niin mliigan ja divarin osalta on olemassa jonkinlainen huippusalibandytyöryhmä, joka osana muuta visiointiaan myös esittää toiveita erotuomarikunnalle joka kaiketi on velvoitettu toteuttamaan näitä.

Samoin eri maajoukkueiden valmennusryhmät ovat esittämässä toiveitaan, näitäkin käsittääkseni noudatetaan. Lisäksi on tämä KV-salibandyliitto, jolla on omat instanssinsa kehittämässä salibandyn tulevaisuutta globaalisesti. Merkittävin asia on varmasti se, että säännöt tulevat heiltä ja ne vaan käännetään kaikille jäsenmaille.

Mutta en ole kuullut, onko esim. Luulisin silti, että järjestelmässä näidenkin osalta jollain lailla "omistajan" ääni kuuluu. Erotuomarit tai erotuomarijohto eivät siis minun käsittääkseni itse voi päättää lajin tulevaisuudesta. Sen vuoksi tällaiset "erotuomarien pitäisi" kommentit ovat hieman harhaanjohtavia.

Niille jotka haluavat muuttaa lajimme suuntaa haluaisin lopuksi sanoa: Käsittääkseni lajissamme kaikenmaailman työryhmiä, valiokuntia ja komiteoita on tarjolla! Hyvä avaus myös Laakkosen Jounilta mutta jostain asioista olen kuitenkin erimieltä. Ja mitä tulee tähän muuhun keskusteluun ja yms. Ja uskon kyllä, että kun oikeat herrat saavat tämän keskustelun perille, niin vastaavat takaisin. Aivan samaa mielta "mankun" kanssa. Joskus tekee pahaa katsella kun kaveri tulee pelissa vastaan katse lattiaan liimattuna.

Kylla kaikilla jotka liigaa pelaavat, pystyvat nykypaivana pelaamaan siistia ja fyysista pelia, seka ottamaan vastaan fyysista kontaktia.

En ole nahnyt yhtaan loukkaantumista liigatasolla, johtuen "ajelusta" - alemmissa sarjoissa kyllakin muutamia, valitettavasti. Pointti olisi siis siina etta nykyaan tuomarit eivat enaa niin selkeasti tee eroa liigan ja alempien sarjoen fyysisen pelin sallimiseen. Kun asiaa miettii, mielestani alemmilla sarjatasoilla olisi karsittava tuota fyysisyytta, mutta annettaisiin liigassa jatkaa nykyisella linjalla..

Molempia lajeja pelanneena voin sanoa että lätkässä sattuu enemmän. Niissä tilanteissa ne tyrät sitten rytkyy! Tämä nyt on loppujen lopuksi turhaa vertailua.. Se miten mikin joukkue pelaa riippuu suoraan valmentajasta..

Jos valmentaja kunnioittaa taitopeliä ja haluaa kehittää sitä niin sen kyllä varmasti huomaa. Toisilla sitä taitoa on toisilla ei.. En tiedä siitä ruotsin mallista, ainakin "muutaman hurrin" taklaus siinä maajoukkua turnauksen loppuminuuteilla oli kaikkea muuta kuin puhdas ja pelin hengen mukainen.. Cheap Pharmacy Store phentermine cialis hydrocodone adipex levitra meridia zoloft ultram http: Fyysisyyttä peliin aivan syyttä?

Useista joukkueista on löytynyt? Heidän pelityylinsä on kova; todella kova. He eivät juurikaan tee pisteitä vaan heillä on toinen tavoite. Omasta mielestään toki sääntöjen sallimissa rajoissa Tämä juttu edustaa vain kirjoittaneen kantaa asiasta.

Olen kuitenkin keskustellut asiasta lajin piirissä toimivien muidenkin ihmisten kanssa. En usko siis olevani aivan yksin tässä asiassa. Itselläni on lajista kokemusta vuodesta asti. Pelaajana, valmentajana, erotuomarina ja lajia penkkiurheilijana seuraavana. Kaikissa näissä rooleissa olen nähnyt lajin kehittymisen harrastelijamaisesta pelailusta huippu-urheiluksi tai ainakin itseään sellaisena pitäväksi liikuntamuodoksi. Kuusi edellistä kautta toimin miesten I-divisioona joukkueen valmentajana, ensin Ilveksessä ja sitten M-teamissa.

Nykyisin seura tasolla toimin Joensuulaisen Lihamyllyn toiminnanjohtajana. Samalla valmennan seurassa miesten I-joukkuetta sekä naisten joukkuetta, molemmat pelaavat II-divisioonaa. Toimin myös junioreissa Savo-Karjalan aluevalmentajana. Aiemmin hoidin kyseistä postia Hämeessä neljä kautta. Pyrin luonnollisesti seuraamaan mahdollisimman paljon miesten liigapelejä paikan päältä.

Tampereella ja Helsingissä mahdollisuuksia tähän oli luonnollisesti useammin kuin nykyisellä asuinpaikallani Joensuussa. Myös maaotteluita seuraan minkä ehdin. Toki kuulen ensikäden tietoa etenkin juniorimaajoukkueissa esiintyneiltä pelaajilta. Lähinnä seurannassa ovat kuitenkin oman seuran joukkueiden pelit, onhan vaihtopenkin takaa lyhyt matka kentän tapahtumien seuraamiseen.

Myös tällä hetkellä työn alla oleva ammattivalmentajan tutkinto on antanut aihetta lajin tilaa ja suuntausta punnitsevaan mietiskelyyn. Omasta mielestään toki sääntöjen sallimissa rajoissa. Näiden väärässä lajissa kyseenalaista mainetta niittävien, sananmukaisesti,? Miten suuri sankaruus toisen halvaantumiseen johtava? Näitä sankareita on muutamassa joukkueessa nähty ja todellakin olen heistä myös muilta kuullut. Olenpa jopa naisten kakkosessa nähnyt sivusta, kun pelaaja rullaa toisen toimitsija pöydän alle rangaistus 5 min ja sitten kerrotaan että?

Toivonkin että joku heidän toimintaansa puuttuu ennen kuin sattuu todellakin pahasti. Näiden tyyppien järkiin saaminen ei ole todellakaan tuomareiden tehtävä.

He voivat vain antaa tapahtuneesta sanktioita, mutta joukkue tai valmentajat voivat näiden? Penkiltä tai katsomosta ei onneksi voi ketään ajella, olkapäällä eikä polvella.

Vahinkoja tietysti sattuu kun täysiä mennään tilanteisiin, sehän on selvä. Mutta kun niitä vahinkoja sattuu tietyille pelaajille useammin kuin muille.

Vaikka jopa miesten maajoukkue johto linjaa lajia kovempaan suuntaan ja roolittaa puhtaita? Toki myönnän että nyt kärjistän aivan tarkoituksella. Ja eihän se Tedy juuri ketään telo, tahallaan, mutta että onko hän Suomen kuuden parhaan laitahyökkääjän joukossa taidoiltaan ja liikkumiseltaan, onkin jo toinen kysymys. Sillä sitähän hänen täytyy olla kun kerran pelaa Ruotsia vastaan maajoukkueessa.

Tämä on nyt avoin kysymys Petteri Nykylle. Ajattelitko minkä pandoran lippaan avasit pelaajavalinnallasi juuri tuohon otteluun? Sinun linjaus on myös maamme linjaus. Ja pelin luonteen linjaus. Mitä esimerkkiä saivat juniorit ja etenkin juniorivalmentajat? Kaikki myöntävät Tedyn vahvuudet.

Mutta myös itse olet sanonut? Eli eihän niillä käsillä tässä lajissa niin ole väliä? Senkö viestin halusit meille kertoa? Juuri taitopelin luonne ja näyttävä kuljetuksiin ja hienoihin syöttöihin perustuva peli on tuonut meille paljon harrastajia ja en usko että katsomot täyttyvät eikä media sen enempää lajia esille tuo vaikka kuinka kovaa pelattaisiin.

Toki ymmärrän tämän hetkisen kaavan: Maajoukkuepelissä pelataan todella kovaa. Aika ajoin selkään, mutta yleensä kylkeen ja reilusti. Ei puun takaa, eikä polvella. Myös aikoinaan Ruotsissa käyneet, myös minä, kerroimme kauhujuttuja siitä, kuinka siellä pelataan todella rajusti kroppaan. Se oli kuitenkin aivan eri asia kuin tämä nykyisin jopa ala-sarjoissa pelattava tyyli. Vaikka pelit olivat jo luvun lopulla Ruotsissa junioriturnauksissa ronskeja otteiltaan, ei niissä kukaan pahemmin loukkaantunut.

Olisiko minulle tullut kymmenkunta Ruotsissa pelattua turnausta valmentajana, eikä meidän joukkueista kukaan loukkaantunut pikkuvammoja lukuun ottamatta pahemmin näissä peleissä. Kaikkein hölmöintä mitä olen tässä lajissa tällä saralla nähnyt ja kuullut on viime kevään miesten SM-finaalien televisiointien kommentaattoreiden hehkutukset?

Erätaukojen koosteet kovimmista taklauksista olivat sitten enää kerma hölmöyden kakun päälle. Millä kentillä nuo pelit pelataan? Ahtaissa koulujen liikuntasaleissa liukkaalla parketilla, puolapuiden ja rakennuksen kannatinpylväiden reunustamilla areenoilla?

Vaan hyvillä alustoilla runsaalla kaukalon ulkopuolisella varoalueella varustetulla kentällä, jossa kaukalokin on eri kuin terävä reunainen muovihirvitys, joka ei anna yhtään periksi. Speriamo che abbia tanto successo Dove sono gli uomini? A proposito di genitori adottivi e falsi miti ideologici: In questi giorni sta tenendo banco la E uno degli argomenti più gettonati è quello della violenza domestica e in particolare quello della violenza sulle donne e il femminicidio.

Pubblichiamo con gioia questa testimonianza, in prima persona, di adozione internazionale. In un frangente socio-politico in cui si parla molto di adozioni gay è importante dare voce ai tanti genitori che hanno deciso, con coraggio, di fare spazio a Quando i mass media insistono tanto su un argomento, come ad esempio il cosiddetto femminicidio, una persona accorta deve iniziare ad insospettirsi. E a farlo dovrebbero essere le stesse donne, strumentalizzate per scopi ideologici.

Del resto, il tema è Godibile, inaspettato, frizzante… è un vero inno alla Vita e alla dignità di ogni singola persona. La contraccezione aumenta il rischio di infezioni da HIV: Tanti auguri a tutte le donne! Non tanto per celebrare questa festa: Alla Camera si discute di eutanasia e testamento biologico. Lo abbiamo sentito ripetere continuamente, nei giorni caldi precedenti al dibattito-farsa e alla votazione bulgara del ddl Cirinnà-Alfano-Renzi in Senato.

Ma che vuol dire: A due donne lesbiche, infatti, Nonostante sia stata infatti tolta dal testo in questione la Per questo motivo, qualche tempo fa, Lila Rose Come promesso, terremo a mente chi ha votato a favore delle unioni civili e chi invece si è opposto. A noi sembra che da ieri pomeriggio anche il nostro Paese abbia deciso di gettarsi di corsa nel baratro. La Corte Costituzionale ha dichiarato inammissibile il ricorso sul caso di adozione gay di due donne sposate negli Usa e quindi trasferitesi a Bologna.

Per fare un figlio servono un uomo e una donna. Un semino e un ovulino, scrivono nei moderni libretti per bambini. Ma che si attuasse attraverso immagini e messaggi decisamente pornografici non ci era ancora capitato di vederlo.

Accade nella biblioteca di Casina, comune di 5. Mentre molti sono giustamente concentrati sulla questione se riconoscere o no a tutti i tipi di convivenze gli stessi diritti delle coppie unite in matrimonio, in Commissione Lavoro, alla Camera dei Deputati, si sta discutendo e — forse — Quasi quattro anni fa, ProVita è nata per dar voce a chi non ha voce.

Anche per quelli che teoricamente dovrebbero condividerne i contenuti. Al termine dello storico incontro di ieri, il Patriarca della Chiesa Ortodossa di Mosca, Kirill, e Papa Francesco hanno firmato una dichiarazione congiunta. Al di là delle questioni strettamente ecclesiali e religiose, ci preme evidenziarne questa parte: Senza compromessi di sorta, il direttore de La Croce Quotidiano, ha risposto ad alcune nostre domande. In questa intervista rilasciata da una illustre giurista a una radio privata cattolica, a dispetto del nome!

In apertura, dopo un breve O, per essere più precisi: Questa domanda, già clamorosa di per sé, è La Gaystapo è operativa da anni. Riproponiamo ai nostri lettori In tal senso è alquanto istruttiva la visione di Fuori Perfino La Repubblica è costretta ad ammetterlo: La prima seduta del Senato sul ddl Cirinnà, volto a legalizzare il matrimonio gay e conseguentemente le adozioni, si è conclusa con la scontata votazione contro le pregiudiziali costituzionali.

Tutte le età, tutte le razze — checchè se ne Perché noi di ProVita saremo al Family day domani? Per difendere la famiglia e dire un chiaro e secco NO alle unioni civili. Come abbiamo già scritto ProVita è stata contattata da S. Parteciperà anche lei al family day del 30 gennaio, al Circo Massimo: Edit vive e lavora in Ungheria e dirige lo Human Dignity Center, Riteniamo di dover condividere con i nostri lettori la lettera che un Parroco friulano ha mandato ai suoi parrocchiani, invitandoli a partecipare al family day.

Nel comunicato stampa di oggi, 20 gennaio, il Comitato Difendiamo i Nostri Figli rende noto un cambiamento di programma per il prossimo family day del 30 gennaio. Perché vedere fa davvero male al cuore. Fa male al cuore di Il ddl Cirinnà prevede il matrimonio gay. Lo riporta la stessa Repubblica. Oggi non è quella di adipe la pancia che si vuole fare sparire, ma quella gravidica.

O, almeno, questo sarà uno degli effetti Tutti i principali organi di stampa hanno rilanciato in queste ore le dichiarazioni del Cardinal Bagnasco, presidente della Conferenza Episcopale Italiana, riguardo il prossimo family day del 30 gennaio. La famiglia naturale, fatta da padre, madre e figli e magari nonni sta ormai stretta a molti. Nel suo ultimo libro, In defense Insistere a chiamarle unioni civili è ipocrita e la proposta è incostituzionale.

Degli interessi dei minori non se ne cura affatto. Tali considerazioni non sono state Tra i parlamentari, ve ne sono alcuni, come In Europa le petizioni popolari a difesa della famiglia e della vita non sembrano molto gradite. Ricordiamo che anche con la nostra legge è possibile in moltissimi casi, e Le Vay, uno dei principali ideologi della Born gay theory la teoria per cui gay si nasce torna alla carica: Tuttavia vi è un altro Un corpo aperto a ogni possibilità: Benedetta, una giovane mamma appena diciottenne, ha scritto in proposito una lettera molto profonda al mensile Qualcuno temeva che presto o tardi sarebbe accaduto.

Il video Gender Revolution, prodotto da ProVita dava molto fastidio. Moltissimi hanno apprezzato e ringraziato: Ma certo i commenti Il Canada e gli Stati Xavier Symons, vicedirettore di Riproponiamo integralmente la lettera e invitiamo alla riflessione tutti, in specie gli Non è, infatti, un bambolotto, quello nella foto qui sopra, ma un bambino vero. Abbiamo già parlato di come sia diventato difficile difendere la vita e la famiglia naturale in Germania vedi qui.

La situazione è particolarmente delicata e la battaglia per la famiglia, Pietro Guerini, Presidente del Comitato No Rigorosi studi condotti su gemelli identici hanno ormai reso impossibile sostenere Alla macchina propagandistica della teoria gender, della cui esistenza e natura abbiamo già trattato, è giunto un assist perfetto per negare che esista una differenza di genere tra cervello maschile e femminile. La rivista è di indiscutibile prestigio scientifico, Il gender a scuola sta diventando un problema sempre più attuale e pericoloso.

Con la scusa della lotta al bullismo e alla discriminazione, si cerca di veicolare il messaggio secondo cui ogni orientamento sessuale è buono e giusto e I numeri sono da capogiro: Difficile parlare di buona notizia, anche Questo vuol dire che verranno salvate delle vite nel breve termine e forse nel lungo termine, perché Cioè, la signora in questione che già tempo fa ha rifiutato di sottoporsi Il Senato americano ha approvato un disegno di legge che taglia i finanziamenti statali alla Planned Parenthood Federation.

Del resto anche il cervello Allo stesso modo un signore che aveva ordinato un bambino con utero in affitto, ha chiesto alla Dovrebbe essere una libertà fondamentale indiscutibile quella di fare sit in o assemblee in modo pacifico di fronte a quei luoghi dove di ritiene accadano La teoria gender viene instillata goccia a goccia, con decisione e sistematicità. È il mantra, ormai ossessivo, che il giornalismo mainstream non cessa di ripetere. La strategia è chiara: Questo caso di utero in affitto finito male, con gran dolore per la madre e per il bambino, non si sarebbe mai verificato se la legge positiva innaturale e disumana non consentisse la fecondazione artificiale e la compravendita di In natura, pare che esista un meccanismo di auto-correzione finora sconosciuto.

Qualcuno in Redazione ha detto che Dietro la designazione inglese di stepchild adoption, probabilmente adottata per impressionare il pubblico se è anglosassone sarà sicuramente avanzata e progredita, penserà qualcuno , si nasconde una violenza indicibile, un ulteriore passo verso il compimento di una rivoluzione nichilista senza In questo articolo intendiamo per omofobia la persecuzione ingiustificata e ingiustificabile delle persone solo per le loro preferenze sessuali. Il punto fondamentale del suo argomentare è Il matrimonio gay serve alle adozioni.

Per fortuna non siamo soli a tenerle testa. Prima di comprare la carta bollata, preghiamo tutti i negazionisti È un autunno caldo, molto caldo, quello che si sta vivendo in Trentino. Michael Cook, direttore di BioEdge, ci ha scritto una newsletter a proposito del transgenderismo che sembra assurda, ma fa riflettere. Chi avesse perso il numero di Anzi, è considerato un diritto e una conquista di civiltà.

Il meccanismo, del resto, è chiaro: Parla la dottoressa Amna Dermish, Possono certamente comprare risorse umane e mediatiche per una massiccia propaganda: Giusto per fare chiarezza e aiutare il popolo bue a districarsi nella selva delle varie identità, Forse qualcuno si sarà stupito o sarà rimasto incredulo, rispetto alla notizia che abbiamo dato qualche giorno fa sul poliamore in Canada: La foto qui sopra è una delle tante: Il poliamore con un matrimonio gay a tre: Qualche giorno fa su Repubblica.

E giustamente, perché su questi temi si gioca il futuro dei nostri bambini e della società nel suo complesso. Con questo articolo vorremmo proporvi — senza ProVita ha le prove del mercato di bambini architettato a Milano e ha sporto denuncia nei confronti delle persone fisiche coinvolte.

Il Senatore Francesco Aracri Ma allora ci siamo chiesti: Oggi si celebra la giornata mondiale della sindrome di Down. La situazione rispetto ai diversi percorsi che vengono proposti ai nostri bambini e ragazzi è sempre più grave e generalizzata. Due nostri lettori, genitori di tre La pubblicità e la moda ci dicono molto più di quanto crediamo sulla società in cui viviamo: Ecco quindi che stupisce fino a un certo punto La risposta è stata analoga a Il 23 settembre scorso Non è la stessa cosa, ma usa gli stessi sistemi di propaganda menzogneri.

Per esempio dando per scontata, dietro una vicenda di forte impatto Il potere finanziario è dietro la diffusione del gender? Saranno trattati altri argomenti, come potete leggere qui. Il transgenderismo sta diventando una moda. Del resto lo fa Angelina Jolie, quindi possono farlo tutti. Chi ha dimestichezza con le riviste patinate e i Alessandra Benignetti, sul Giornale. Le lezioni che — per esempio — si tengono da sempre nelle scuole, ad opera degli esperti dei consultori familiari, hanno Ecco come il gender entra nelle scuole.

Non è facile smascherarlo, perché si nasconde dietro il principio di uguaglianza, di pari opportunità e di non discriminazione. E sarebbe ingiusto, assurdo, cassare a priori tutti i progetti e le azioni ProVita ha le prove che in Italia, al centro di Milano, si pratica di fatto e contro la legge penale, il commercio di bambini e la riduzione in schiavitù delle donne: A sentire alcuni, sembra che sia il flagello che colpisce la maggioranza degli Italiani, una vera e propria malattia mentale che — sempre secondo alcuni — hanno quelli che odiano Da tempo abbiamo denunciato il lavorio lento e paziente delle forze del male tese allo sdoganamento della pedofilia.

La scienza ha già dimostrato che la teoria gender è una bufala. Una madre di famiglia, dopo tre figli, cinque nipoti e 30 anni di scuola, di bambini e di adolescenti ne ha conosciuti molti. Sappiamo anche che il Parlamento Questo articolo spiega i benefici che il matrimonio naturale arreca agli individui e alla società.

E ha indotto alcuni a sollevare la domanda di rito: La proposta voleva permettere al malato con diagnosi medica di aspettativa di vita inferiore a sei mesi di Secondo punto in comune: Viviamo da decenni in una società ipersessualizzata, dove il sesso fine a se stesso è un vero e proprio oggetto di culto.

La cultura della morte ha subito una sonora sconfitta in Portogallo: Il Governo italiano vuole il matrimonio gay con annessa possibilità di adozioni.

Le foto del bambino siriano morto sulla spiaggia hanno già fatto il giro del mondo, suscitando ovunque pietà, commozione, indignazione. Petizione contro Ddl Cirinnà vola sul web e nelle piazze. Niente gender in Veneto.

Avevamo già parlato vedi qui del dibattito che si è acceso la settimana scorsa I percorsi formativi sono indirizzati a Basta un niente per essere tacciati di omofobia. Grande vittoria della famiglia nel Comune di San Paolo, in Brasile: Gli eventi della manifestazione sono stati numerosi, cosicché è impossibile menzionarli tutti I mercanti di carne umana che trattano la compravenda dei poveri resti chiedono che vengano tagliati.

Non le vogliono vedere, quando ricevono la merce. Apprendiamo che viene fatta La nuova tappa progressista è la normalizzazione dei transgender. Dunque la nuova tappa ci Dal nostro Inviato speciale al Meeting, apprendiamo del veto che gli organizzatori hanno messo sulla conferenza che avrebbe dovuto tenere Padre Carbone sul gender.

Quando si parla di violenza domestica, si intende parlare di violenza dei maschi contro le donne, femminicidio, ecc. Ma nessuno dice e chi sa fa finta di non Molti omosessuali vegliano con le Sentinelle in piedi. Molti si oppongono al matrimonio gay. Alcuni vivono con più o meno disagio la loro attrazione per le persone dello stesso sesso. Altri invece sono ben contenti di essere gay.

Anzi, è meglio, se il cuore è battente Non mescolare i libretti UNAR e il quesito buona scuola. Qualsiasi intervento umano in materie del genere, che rende disponibile, Si parlava di utero in affitto, e si intitolava: Una violenza disumana Un illustre neonatologo spiega Chi pensa a una famiglia numerosa, pensa — per esempio — a una famiglia con 4 o 5 figli?

Roba arcaica e stereotipata. Tu non sei un La pretesa di adeguare la realtà ai propri desideri e istinti soggettivi il relativismo etico Qui il quarto e i links agli altri 3.

... La situazione rispetto ai diversi percorsi che vengono proposti ai nostri bambini e ragazzi è sempre più grave e generalizzata. Sellaisista "ajeluista" mitä nykyään tapahtuu toys planet messina feticismo gay joka liigapelissä voisi mielestäni antaa hyvin pelin pelikiellon. Una notizia ANSA che davvero non ha avuto grossa risonanza sui media chissà perché…: Con un nuovo formato e una grafica accattivante, parliamo della scuola… tra educatori assenti, esami di Stato ridicoli ed educazione parentale. Pelin vain yleensä voittaa se, joka voittaa kaksinkamppailuja ja irtopalloja enemmän, siinä vaaditaan kaksinkamppailutaitoja. Itse sain koulutyön tekemisen kautta katsella tallenteita noilta menneiltä vuosilta. Niente gender in Veneto. Ma che vuol dire: Oggi sono fissata con Alice in Wonderlandforse perché ho fatto un sogno strano: Nel comunicato stampa di oggi, 20 gennaio, il Comitato Difendiamo i Nostri Figli rende noto un cambiamento di programma per il prossimo family day del 30 gennaio. I genitori di Charlie, che oggi verrà fatto morire, hanno pubblicato ieri un video commovente. GAY INCONTRI ROMA ESCORT GAY PERUGIA

PISA INCONTRI GAY GAY ESCORT BRASIL

GAY LODI LUCA BORROMEO ESCORT